Holland Flower Partners

Daverend succes in Thessaloniki!


Tezamen met exporteur Hilverda de Boer heeft HFP een zeer geslaagde presentatie en demonstratie in Griekenland weten neer te zetten bij bloemengroothandel Karkalis te Thessaloniki. Twee dagen lang een groot exclusief evenement waar de bloemisten binnen Thessaloniki en omstreken ontzettend veel inspiratie hebben kunnen opdoen met de producten die binnen ons pakket aanwezig waren. De schitterende productpresentaties van alle afzonderlijke deelnemers werden uitvoering bekeken en promotiemateriaal gretig afgenomen. Veel foto’s zijn er gemaakt, specifiek van de naam kweker en product!  In totaal zijn er ruim 300 bezoekers geweest die erg veel interesse toonden voor de schitterende Nederlandse producten!

De bedrijven die deelnamen aan dit fantastische evenement zijn: Fides, Kwekerij Barry Brockhoff, De Singel, Marc v/d Drift, Royal van Zanten, Kordes Roses en Ernst Olieman.

 

 Mr. Karkalis heeft een perfecte sfeer weten neer te zetten voor zijn klanten. Er is een speciale ruimte voor de demonstratie vrijgemaakt, compleet met strakke aankleding en catering voor de bezoekers. Arrangeur Desiree Glasbergen heeft beide dagen de presentaties en demonstraties verzorgd met de thema’s herfst, wedding en kerst. Vele schitterende creaties passeerden de revue en de bezoekers waren erg enthousiast en leergierig! Mr. Karkalis had voor deze gelegenheid ook twee trouwauto’s geregeld met drie bruiden. De bruiden liepen rond met de creaties van Desiree, om deze te tonen aan het publiek. Daarnaast was er een kapper aanwezig die bloemen in het haar van de bezoekers verwerkte. Erg leuk en origineel!  Ringen en corsages gemaakt van chrysanten, niets was te gek!

 

Al met al een zeer geslaagd evenement voor Karkalis en de Nederlandse producten!<- terug naar nieuws