Holland Flower Partners

Eerste prijs stand design HFP beurs Kiev!


De beurs Flowers & Hortech in Kiev, van 12 t/m 14 april, was wederom een daverend succes voor alle deelnemende bedrijven binnen het HFP paviljoen!

 

Holland Flower Partners heeft, na het behalen van de eerste prijs voor stand design op de beurs Flowers Moscow 2010, ook nu weer de eerste prijs voor stand design in Kiev weten te bemachtigen! Samen met vooraanstaande bedrijven als; Schreurs Holland BV, Pegroflora BV, Chrysal International BV, Plantas del Caribe, Anthura, Barry Brockhoff Rozen, Marc v/d Drift, Kwekerij de Singel, Kordes Roses en Ernst Olieman, wist HFP zich te onderscheiden met een open structuur van de stand en een enorme hoeveelheid aan topkwaliteit van producten! Dit alles heeft ervoor gezorgd dat het HFP paviljoen een echte Eyecatcher was gedurende de beursdagen.

 

Top designer Desiree Glasbergen zorgde voor de meest schitterende arrangementen en promotionele uitingen van alle deelnemers in het HFP paviljoen. Een breed scala aan bestaande en nieuwe variƫteiten werden tijdens deze 3-daagse beurs getoond aan het vakpubliek.

 

 Holland Flower Partners heeft ook nu weer een duidelijk statement gemaakt voor promotie op de internationale markt!<- terug naar nieuws