Holland Flower Partners

Holland Flower Partners in de prijzen op Flowers Moscow 2010!


De beurs Flowers Moscow van 2 t/m 5 september was een daverend succes voor alle deelnemers binnen het Holland Flower Partners paviljoen! Holland Flower Partners heeft tijdens deze beurs de eerste prijs voor standdesign in ontvangst genomen! Ook Schreurs Holland BV mocht de tweede prijs in ontvangst nemen voor beste standdesign. De roos “Miss-Piggy”van kwekerij De Singel, ging tevens strijken met de tweede prijs voor beste noviteit op Flowers Moscow.

 

De open structuur van de stand, de onderscheidende manier van presentatie en de enorme hoeveelheid aan topkwaliteit van producten heeft ervoor gezorgd dat het HFP gedeelte van de beurs een echte Eyecatcher was! Het door Nederlandse toparrangeurs ingerichte paviljoen trok een grote schare aan bloemisten en belangstellenden. Schitterende trendstukken en vernieuwende creaties gecombineerd met de vele producten van de deelnemers stalen de show en waren veruit de grootste publiekstrekkers van de beurs.

 

In de stand waren de volgende vooraanstaande bedrijven aanwezig: Schreurs Holland BV, Van Haaster-Nevada, De Gooijer International, Chrysal International BV, Pegroflora, VWS Flowerbulbs, Plantas del Caribe, Camelia St. Petersburg, Kalanchoe Growers Holland, Zentoo, Marginpar, Sakata, Marc v/d Drift, Kwekerij de Singel, Rosa Natura, Bernhard Planten, Ernst Olieman, Kordes, Kwekerij Barry Brockhoff en rozenkwekerij Kingsfield.

 

Voor veel groothandel en haar klanten was het HFP-paviljoen elke middag een trefpunt van activiteiten en informatie uitwisselingen. Een enorm compliment aan alle inzenders van veel groothandelspartijen en bloemisten uit heel Rusland. Een zeer succesvolle beurs voor al onze deelnemende bedrijven en wij zien graag uit naar Flowers Moscow 2011!<- terug naar nieuws