Holland Flower Partners

Holland Flower Partners paviljoen tijdens Flormart Miflor, Padova 2010


Samen met een aantal vooraanstaande bedrijven vanuit Nederland heeft Holland Flower Partners deel genomen aan de beurs Flormart Miflor 2010, van 9 t/m 11 september. Flormart Miflor te Padova is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van bloemen en planten binnen Italiƫ.

 

 Holland Flower Partners heeft na 3 jaar besloten om weer deel te nemen aan deze beurs, aangezien de vraag naar promotie op deze belangrijke markt groot is. Dit jaar werd er dus een prachtig vervolg gegeven aan de succesvolle beurs in 2007! HFP was aanwezig met een paviljoen van 14 m2 waarin verschillende vooraanstaande bedrijven vanuit de sierteelt vertegenwoordigd waren, als: Esmeralda Farms, Bredefleur Lily, Bernhard Planten, Special Orchids, Kwekerij Barry Brockhoff, Marc v/d Drift, Kwekerij de Singel, Ernst Olieman en Rosa Natura.

 

Hollands topdesigner Desiree Glasbergen zorgde voor de schitterende creaties en promotie-uitingen van de producten van de bedrijven. Een breed scala aan bestaande en nieuwe variƫteiten vanuit de deelnemende bedrijven werden tijdens deze 3-daagse beurs getoond aan het vakpubliek.<- terug naar nieuws