Holland Flower Partners

Holland Flower Partners presenteert grootse Weddingshow Pavlovsk, St. Petersburg!


Geheel zelfstandig ondersteund door de bloemengroothandel Camellia in St. Petersburg, diverse exporteurs vanuit Holland en promotie- organisatie Holland Flower Partners, heeft in het weekend van 10 en 11 juli in de Paleistuinen van het Pavlovsk Paleis nabij St. Petersburg, een bloemenevenement plaatsgevonden welke een mega record aantal bezoekers heeft getrokken van ca. 100.000 belangstellenden verdeeld over de twee dagen! Weddingshows, speciale rozenarrangementen en diverse bloemisten trainingen vonden plaats in een fantastische ambiance van de paleistuinen en de daarbij horende gebouwen.

 

Arrangeur Ton van Jaarsveld heeft i.s.m. diverse Russische bloemisten en het Russisch Bloemistengilde onder de regie van Holland Flower Partners een nog niet eerder vertoond spektakelstuk neergezet. Dat alles met een grote hoeveelheid aan Nederlandse snijbloemen en potplanten. Veel bedrijven vanuit Nederland hadden product beschikbaar gesteld om nog maar eens de kwaliteit van het Hollandse product onder de aandacht van de massaal toegestroomde Russen te brengen.

 

Een grootse presentatie van Hollandse rozen is gehouden in het Rose-Paviljoen van het Pavlovsk paleis. Weddingdresses met daarin verwerkt de diverse snijbloemen zoals Chrysant, Anthurium en Phalaenopsis kregen veel applaus van de bezoekers. Een laan van Hollandse potplanten was nabij de hoofdingang een echte publiekstrekker, waar o.a. de Kalanchoe vanuit Holland, in een ware buitencreatie van kleurenpracht werd gepresenteerd. Gedurende de twee dagen was er doorlopend een training aan de aanwezige bloemisten in het programma gepast en heeft Ton van Jaarsveld aan de bezoekers laten zien wat er zoal mogelijk is met de mooie producten uit Holland. De totale ambiance waar het evenement jaarlijks wordt gehouden en het fantastische zomerse weer in St. Petersburg hebben ervoor gezorgd dat de belangstelling overweldigend is geweest.

 

Twee dagen later heeft Ton nog eens bij de groothandel van Camellia een doorlopende demo verzorgd, welke wederom kon rekenen op enthousiaste reacties vanuit de Russische bloemistenwereld. Specifiek werd ingegaan op de cultivarkeuze in de diverse arrangementen en boeketten, waarbij commercieel gebruik van de Hollandse bloemen voorop stond. Het was puffen en afzien voor de bezoekers van de demo, vanwege de temperatuur die dag van 36 graden. Een keur aan bijzonder geslaagde presentaties, die door geen enkele bloemist werd overgeslagen!<- terug naar nieuws