Holland Flower Partners

Kerstfeest in Zwitserland!


Dinsdag 9 en donderdag 11 november was het Kerst in Zwitserland! Holland Flower Partners heeft deze twee dagen een schitterende productpresentatie en demonstratie neergezet in Geneve en Lausanne, het Franstalige deel van Zwitserland.

 

In samenwerking met exporteur Anton Spaargaren, heeft HFP de Nederlandse sierteelt weer onder de aandacht gebracht bij groothandel Romandieflor. Arrangeur Ruud Hazelaar heeft deze dagen de Zwitserse bloemisten verrast met vernieuwende kerstcreaties en noviteiten.

 

Van alle deelnemende bedrijven als Fides, Esmeralda Farms, Anthura, Lansbergen Roses, Barry Brockhoff Rozen, De Singel, Ernst Olieman, Kordes Roses, Marc v/d Drift, Oudijk Gerbera, Marginpar en Schreurs Holland zijn presentaties neergezet, zodat de bezoekers alle tijd hadden om de producten en het bijbehorende promotiemateriaal te bekijken en beoordelen. Enkele bloemisten zagen bijvoorbeeld bloemen die voor hen onbekend, maar al jaren op de markt zijn. Er werd dus nog eens extra benadrukt dat men deze producten gewoon bij de groothandel kan bestellen.<- terug naar nieuws