Holland Flower Partners

Overweldigend succes in Krasnodar, Rusland!


Holland Flower Partners heeft afgelopen week een groot succes geboekt in Krasnodar, Rusland!

In samenwerking met tuincentrum Svetti Yuga en vooraanstaande Nederlandse bedrijven als Fides, Anthura, Bernhard Planten, Special Orchids en Kordes, heeft HFP de Russische bloemist en consument weten te verrassen met schitterende producten van hoogstaande kwaliteit!

Arrangeur Desiree Glasbergen heeft van ieder deelnemend bedrijf een productpresentatie neergezet, compleet met bijbehorende promotie uitingen. Daarnaast heeft Desiree het publiek weten te inspireren met meerdere demonstraties waarin het thema Vrouwendag centraal stond.

Ruim 350 geinteresseerden zijn op de show afgekomen! Voorafgaand aan de show is er dan ook goed publiciteit gemaakt d.m.v. radio en tv spotjes, krantenberichten en gerichte uitnodigingen.

 

Leuke interactie tussen Desiree en het aanwezige publiek! Men was zeer gretig en leergierig en informeerden ons tevens over het gebruik van de vele bloemen en planten.

Zo hebben EN wij wat geleerd EN hebben wij de Russische markt kennis laten maken met onze schitterende Nederlandse producten!

 

Een zeer geslaagd evenement welke zeker herhaald gaat worden!

 <- terug naar nieuws