Holland Flower Partners

Mogen wij ons even voorstellen...?


Holland Flower Partners geeft U de gelegenheid om deel te nemen aan de komende evenementen in 2013. Beursdeelname, productdemonstraties en presentaties, niets is ons te gek!

 

Holland Flower Partners is op dit moment het enige bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van gerichte promotie op de Europese markt en heeft hier een koppositie weten te bemachtigen. De laatste jaren zijn wij actief geweest in landen als Duitsland, Italië, Oekraïne, Rusland, Zwitserland, Slovenië en Engeland.

 

Wij beschikken over de juiste marktinformatie en contacten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende productpresentaties en demonstraties bij uw klant verzorgen, shows opzetten, masterclasses uitvoeren bij uw klant en beursdeelname verzorgen. Denk aan speciale gelegenheden als Kerst, Valentijn, Vrouwendag en Moederdag die door een spectaculaire presentatie nog beter uitgelicht worden! Wij verzorgen een presentatie van uw bedrijf geheel naar uw wens en zullen de verschillende producten op een gerichte wijze onder de aandacht brengen. Ondersteuning wordt ons vanuit de Nederlandse sierteelt geboden door een grote hoeveelheid aan bedrijven die binnen Nederland bekend staan om hun topkwaliteit aan bloemen, planten en toegevoegde waarden. Een constante koppeling van bedrijf en product staan hier centraal!

 

Holland Flower Partners werkt samen met Nederlands beste arrangeurs. Een exclusieve en vernieuwende presentatie van uw bedrijf en product is dan ook gegarandeerd! Al uw wensen met betrekking tot promotie zijn uitvoerbaar, van beurs- tot groothandelpresentatie tot master classes/ trainingen. Alles voor uw klant!

 

 

Wilt u ook graag iets extra’s doen voor uw klant?

 

 

Wij staan ervoor open om onze wijze van gerichte promotie verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

U kunt contact met ons opnemen via ons mail adres

info@hollandflowerpartners.nl